Tarief en vergoeding van de therapie

Tarieven

Een individuele afspraak bij Psycholoog Tilburg kost € 95 per sessie. Voor relatietherapie betaal je € 190 per sessie van 90 minuten. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Betalen en afzeggen

Ben je verhinderd, laat het ons dan 24 uur van tevoren weten. Dan kunnen we nog iemand anders inplannen. De factuur ontvang je per post van Famed en kan je eenvoudig middels acceptgiro of internetbankieren voldoen. Ook kan je de factuur middels iDeal betalen. Je factuur kun je altijd bekijken en betalen op: www.notavanfamed.nl.

Vergoeding – afspraken verzekeraars

Ik heb ervoor gekozen om geen GZ of BIG-registratie te hebben, waardoor mijn begeleiding niet vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Dit geldt ook voor de aanvullende verzekering.

Psycholoog Tilburg: de voordelen

  • je hoeft niet te wachten Ik ben flexibel. Als je op korte termijn een afspraak wil plannen, is dat altijd te regelen.
  • een persoonlijke benadering Ik werk in mijn therapie vanuit nabijheid en vanuit dezelfde visie heb ik mijn praktijk opgezet. Ik zorg dat ik voldoende tijd en aandacht heb voor jou en we werken het gehele traject samen.
  • de klacht en de behandeling worden niet door mij gemeld bij de ziektekostenverzekeraar Veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een hele tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.
  • •Er hoeft geen DSM-V diagnose (stoornis) vastgesteld te worden voordat je professioneel begeleid kunt worden. Bij een psycholoog in de basisverzekering is dat wel het geval en komt deze diagnose ook in jouw dossier.

Contact Psycholoog Tilburg

Als je vragen hebt of je wil een afspraak maken, neem dan contact op voor een kennismaking.